Leer hoe je op een zo goed mogelijke manier kunt omgaan met je tijd. Bepaal wat jij belangrijk vindt en leer hoe je op basis daarvan keuzes kunt maken.

Timemanagement

Tijdens deze interactieve training ga je meteen aan de slag, dus  neem je laptop, je telefoon en je tablet mee! We dagen je uit beslissingen te nemen over de manier waarop je met informatie omgaat. Wat is relevant en wat niet?

Voor deze training gebruiken we de theorie rondom timemanagement van Franklin Covey. We gaan op een energieke manier in op deze theorie en voeren daarbij de meest praktische zaken meteen uit of plannen ze in voor de volgende dag.

We starten met prioriteiten stellen: wat is echt belangrijk voor jou? Dat is een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen met betrekking tot informatie. Besteed jij je tijd op basis van je prioriteiten of op basis van urgentie? Werk je pro-actief of re-actief?

Daarna gaan we in op het beheersen van je technologie. Hoe ga je om met mailtjes? Facebook? Twitter? Na deze workshop heb je een goed plan!

Tot slot plannen we goede voornemens in, zoals het bijhouden van een planning.

Na deze training heb je:

•prioriteiten gesteld

•een manier geleerd om je tijd efficiënt in te delen

•gekeken waar er bij jou tijd ‘weglekt’

•gekeken hoe jij met jouw technologie omgaat

•goede voornemens

•voortaan tijd over!

Deze training duurt een dag met na een aantal weken een terugkombijeenkomst van een dagdeel.

contact

Interesse? Neem direct vrijblijvend contact op!