Vergaderen

De ideale vergadering is boeiend, zinvol en energiek. Leer hoe je effectiever en met meer plezier kan vergaderen. Je gaat toe naar vergaderen versie 3.0

Inhoud:

In het vergaderen 3.0 heb jij je eigen inbreng die je na het overleg meteen om kan zetten in daden en acties. Je zal een actievere rol hebben, agendapunten inbrengen en zelf verantwoordelijkheid dragen voor het verloop van het overleg. Als team maak je tijdens de vergadering gebruik van elkaars expertise, je overlegt over onderwerpen die zinvol zijn en waar elke aanwezige aan kan bijdragen.

Na deze workshop heb je:

 • kennis genomen van de laatste inzichten rondom effectief vergaderen
 • de voorwaarden voor een goede vergadering leren kennen
 • de ideale vergadering voor ogen plus een plan om deze te realiseren
 • geleerd welk vergadertype je bent met bijbehorende valkuilen
 • zin in de volgende vergadering!

Voor teams:

Goede besluitvorming, de beste ideeën, sparren over mooie plannen: het gebeurt allemaal in de vergadering. Wanneer een team meer uit de vergaderingen wil halen kunnen ze deze workshop met elkaar volgen. Een tweede workshop waarbij er daadwerkelijk vergaderd wordt is aan te raden. De trainster geeft verdieping op de onderwerpen en kan er plekken feedback geven.

Praktisch:

Aantal deelnemers: maximaal 15

Tijdsduur: 3 uur

Tarief: €550,- per workshop

Alle flitsworkshops zijn met open inschrijving aan te bieden binnen een gemeente/bestuur/samenwerkingsverband of incompany.

Lees meer over de andere programma’s:

 1. Zelfkennis
 2. Feedback
 3. Timemanagement
 4. Stress
 5. Vergaderen
 6. Communicatie met ouders

contact

Interesse? Neem direct vrijblijvend contact op!